Nyt kun on paljon puhuttu ja kohistu sukupuolisesta ja seksuaalisesta häirinnästä eduskunnassa ja muutenkin aiheesta yleisesti, niin on alkanut ihmetyttämään koko hälinä. Helsingin Sanomatkin kirjoittanut monena päivänä isoja juttuja siitä mikä on häirintää ja mikä ei.


    Se on jo väärin jos työpaikalla ei saa enää pillujuttuja heitellä. Alatyyliset vitsithän Helsingin Sanomien mukaan kannattaa jättää sanomatta. Miehellähän on seksi ainakin kerran minuutissa mielessä. Jo on ihme, jos se ei myös puheeseen kulkeudu. Kourimiset ja kähmimiset nyt on varmaan lähes kaikkien mielestä väärin, mutta naisten katselu tai vitsien kertomisen mieltäminen häirinnäksi alkaa olla jo aika kukkahattutäti toimintaa. Mielenkiinnolla odotan sitä, että kuinka kauan tätäkin aihetta jaksetaan mediassa vatvoa.


    Samaan aikaan keskustelua on käyty myös suomeen kyhättävänä olevasta islamilaisesta puolueesta. Astrid Thorsin mielestä islamilainen puolue on demokratian periaatteiden vastainen ja sitä ei pitäisi hyväksyä puolueeksi. Eikö Astridin vaadekin ole demokratian vastainen? Itse sanon kyllä Islamilaiselle puolueelle. Saadaanpa vähän väriä Suomen politiikkaan. Eduskunnassakin kun pukeuduttaisiin islamin mukaan, niin eipä tarvitsisi katsella hississä kolmea avonaista nappia ja törröttäviä tissejä.